GASTENBOEK

GASTENBOEK

Schijf hier uw ervaringen met Walk&Care.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek van Walk&Care

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.254.246 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Ellen Ellen uit Oosterhout Nb schreef op 5 juni 2018 om 4:35 pm:
Ik wil hier even gebruik van maken om te zeggen dat ik en mijn hond Noa super blij zijn met Robin en haar medewerkers. 3 dagen in de week mag ze heerlijke spelen en rennen met haar vriendjes 🙂 Ik vertrouw mijn beestje zeker toe aan haar! goed werk Robin!
Ellen Ellen uit Oosterhout schreef op 6 september 2017 om 12:55 pm:
Bonnie onze franse bulldog is 12 dagen bij walk & care geweest tijdens onze vakantie en ze heeft het super naar haar zin gehad . Een heel fijn adres we werden ook op de hoogte gehouden met af en toe een berichtje met een leuke foto of filmpje helemaal goed . We hebben een heerlijke onbezorgde vakantie gehad omdat we wisten dat Bonnie het ook fijn had en er goed voor haar werd gezorgd . Bedankt .
Sonja Sonja uit Oosterhout schreef op 13 januari 2017 om 5:32 pm:
Banu gaat al een tijd met Robin mee, eerst 2x nu 3x per week. Echt fantastisch. Robin is zeer betrouwbaar en lief voor de hond. Banu is volledig een lieve en gelukkige hond sinds ze zich met Robin en haar speelmaatjes mag uitleven! Beste uitlaatservice voor je hond is Robin!
Zita Zita uit Westland schreef op 11 januari 2017 om 9:42 am:
Weer gaafe looplijnen gekocht bij je. Heel erg bedankt, Peggy ziet er nu supercool uit! Tot een volgende keer 🙂
Helene van Boxel Helene van Boxel uit Dongen schreef op 30 mei 2016 om 6:32 am:
Wat is dit een fijn adres voor je hond. Robin en haar vriend zijn echte dierenliefhebbers. Ze straalde gelijk liefde en zorg uit naar ons Bobbie met de eerste kennismaking. Het is net of je hond gewoon thuis is. Ook nog eens samen met hun eigen 3 honden, waardoor ons Bobbie gelijk speelkameraadjes had.Niet in een hok. Zelfs een groot weiland waar ze samen met meerdere oppas honden naar toe gaan, en waar ze heerlijk kunnen rennen.Super toch, want het is afgezet dus je hond kan ook niet weg rennen. Bobbie is dit weekend 1 dag en nachtje geweest, en heeft het super gehad. Robin stuurde zelfs filmpjes. Echt geweldig!!!! In onze vakantie gaat ons Bobbie daar zeker logeren. Dit is echt het adres voor aandacht, liefde en vrijheid voor je hond. Bedankt nog namens ons Bobbie !!!
Familie Van den Berg Familie Van den Berg uit Oosterhout schreef op 15 november 2015 om 3:29 pm:
Wij kwamen met Robin in contact, omdat Woendi, (de hond van mijn vader) behoefte aan meer beweging had en daarnaast de behoefte om lekker met andere honden te kunnen spelen. De eerste kennismaking met Robin gaf ons voldoende vertrouwen om Woendi aan Robin mee te geven. In het begin in de vorm van privéwandelingen en nadat er een band was opgebouwd gezellig met de roedel mee. Woendi vindt het heerlijk en gaat iedere keer enthousiast mee. Regelmatig worden we middels foto's en filmpjes op de hoogte gebracht. Robin is prettig in de omgang, heeft kennis van zaken, is betrouwbaar, flexibel en denkt met je mee. Maar bovenal komt het welbevinden van het dier op de eerste plaats.
Familie van den Hout Familie van den Hout uit Goirle schreef op 12 januari 2015 om 3:30 pm:
Maggy is inmiddels twee keer bij Robin geweest toen wij op vakantie waren. Na het lang zoeken naar een goed vakantieadres kwam ik uit op de site van Walk & care, de huiselijke sfeer van de opvang sprak me meteen aan. Tijdens de eerste kennismaking geeft Robin meteen een vertrouwd gevoel, je hond komt echt in een warm nest terecht waar er individuele aandacht is voor de hond. Daarnaast zijn de honden van Robin super sociaal waardoor Maggy zich meteen thuis voelde. Eventuele bijzonderheden zoals het slechte eten van Maggy werden uitvoerig besproken. Tijdens de oppasweek kregen we dagelijkse een berichtje met bijbehorende foto's van Maggy tijdens de dagelijkse boswandeling. Hierdoor konden we echt genieten van de vakantie zonder het gevoel te hebben de hond 'achter' te hebben gelaten. Al met al niets als lof en echt een aanrader als je een huiselijke en professioneel oppasadres voor je hond zoekt waar er met veel zorgvuldigheid met je huisdier om wordt gegaan! Maggy komt met de carnaval weer gezellig logeren!
peggy peggy uit waspik schreef op 7 januari 2015 om 12:21 pm:
geweldige mooi riemen voor ons guusje gemaakt en sterk en super gaaf om te zien doe leuke kleuren om haar nek. bedankt robin xxx
Jennyfer Jennyfer uit Oosterhout nb schreef op 7 januari 2015 om 12:13 pm:
Supersnelle service bij walk n care!! Maandag avond een bestelling geplaatst voor een looplijn en die kon ik dinsdagsavonds al ophalen!! De lijn was netjes afgewerkt en in leuke kleurtjes. Top!! Ga vooral zo door Robin

Hier alvast een aantal leuke referenties:

15-09-2014
Marijke en Ton 
Via mijn hondentrimster ben ik aan het adres van walk &care gekomen. Gelijk contact gezocht omdat wij 4 weken met vakantie zouden gaan.
Na de eerste kennismaking gelijk data geprikt dat Cooper en Morris konden komen in mei.
Hier hebben we nooit spijt van gehad. Wij hadden niet alleen vakantie maar ook Cooper en Morris.
De hele vakantie werden we op de hoogte gehouden via fotos en videos. Ze hebben een geweldige tijd gehad daar. En wij een fijne vakantie omdat we ons geen zorgen hoefde te maken.
Het is zelfs zo goed bevallen dat wij de vakantie voor volgend jaar al besproken hebben bij Walk & Care voor Cooper en Morris.
Als wij het zouden moeten beoordelen op de schaal van 1 tot 10 zou het een 10 zijn.
Een beetje laat maar alsnog bedankt voor de goede zorgen Robin. 
20140524-_DSC0227
 

 15-09-2014
Fam. Jaspers
Een tijdje geleden vroeg Robin van Walk&care mij om een referentie te schrijven.“Geen probleem” riep ik gelijk…Echter we zijn een paar weken verder en ik heb nog niets op papier gezet.
Dit komt niet omdat ik niets weet om op te schrijven, zeker niet, ik weet genoeg, maar hoe?
Ik ga maar gewoon schrijven hoe het allemaal is gegaan;Toen Robin voor het eerst kennis kwam maken hadden mijn man en ik er gelijk een goed gevoel bij.
Ze kwam kennis maken met ons, maar vooral met onze hond Joy. Kijken hoe onze hond reageerde op haar, maar al snel was duidelijk dat dit wel goed zat.
Na de nodige informatie en het reilen en zeilen over hoe Robin te werk gaat, besloten wij niet lang daarna om de 1e uitlaatbeurt in te plannen.
Dit is zowel ons, als Robin maar vooral ook onze Joy goed bevallen!!!Inmiddels neemt Robin onze Joy wekelijks mee het bos in of lekker naar het water.Ook heeft Robin al 2 vakanties op Joy gepast. Ook hier wisten wij zeker dat ze een goed tijdelijk huis zou hebben.
Echter was het niet vanzelfsprekend dat Joy mocht komen. Eerst werd proefdag gedraaid bij haar thuis en met haar honden.
Als dit zou klikken en goed zou gaan dan zou ze in de vakantie mogen komen. Ik had hier niet eens over nagedacht, maar zeker is wel dat als je een andere hond
in huis neemt bij je eigen honden moet dit wel goed gaan, want als het niet klikt dan zou dit behoorlijke gevolgen kunnen hebben.Gelukkig ging dit allemaal goed en mocht Joy in de vakantie komen.Tijdens de vakantie kreeg Joy een ontstoken melkklier, Robin had dit heel snel in de gaten, want Joy kreeg koorts en gedroeg zich anders.
Snel contact opgenomen met onze eigen dierenarts en binnen een paar uur had Joy de nodige medicijnen. Uiteraard schrok ik van Robin haar telefoontje
tijdens onze vakantie, maar was wel blij dat ze gelijk liet weten. EN ik weet 1 ding zeker, als Joy naar een kennel was gegaan, was dit niet snel opgevallen en wil ik er niet eens over nadenken wat er dan was gebeurd als er niet zo snel en adequaat was gereageerd als dat Robin had gedaan.Dit is wat haar zo toch wel een beetje speciaal maakt, Robin is er echt voor de dieren!Groetjes Johan & Heidi baasjes van Joy J_DSC0027
 
 

10-08-14

Fam. Maas
Ruim 2 1/2 week heeft onze golden retriever Yindi bij Walk&Care gelogeerd.

Vanaf dag 1 voelde ze zich daar helemaal thuis binnen de hondenroedel.
Omdat er niet teveel honden tegelijk worden opgevangen is er genoeg tijd voor aandacht, spelen maar ook voor lekker uitrusten.
Alles gebeurt hier gewoon in huis, wat voor ons een van de redenen was om te kiezen voor Walk & Care.
Elke dag wordt er lekker gewandeld en vaak ook gezwommen met de honden en voor Yindi was het echt een vakantie om daar te zijn.
Ze zag er geweldig uit toen we haar ophaalden en zal zeker zowel Robin als de andere honden nu erg gaan missen!
De volgende vakanties zal Yindi zeker terugkomen!!! Dus Robin en Mick, nogmaals dank voor de goede zorg en vakantieopvang!
 
yindi bewerkt