GASTGEZIN – ADOPTIE HONDEN

GASTGEZIN – ADOPTIE HONDEN

Zoals veel mensen al weten functioneren wij ook als gastgezin voor honden uit Roemenië, dit doen wij via/voor stichting Hulp Doet Leven.

Sinds februari 2016 zijn wij begonnen als gastgezin, eigenlijk gewoon 1 pup om te proberen en te helpen aangezien Wendy van Hulp Doet Leven een goede vriendin is van mij.

Ik draai al vanaf begin 2016 mee als gastgezin voor Hulp Doet Leven. Niet zomaar een, ben de tel een beetje kwijt maar rond de 250-300 hondjes zijn er hier liefdevol opgevangen. Sommige angstig, sommige brutaal, sommige enorm aanhankelijk. Allemaal hebben ze iets leuks, allemaal worden ze hier geliefd, allemaal zetten ze enorme stappen voorwaarts bij ons in het gastgezin, allemaal zijn ze dankbaar en allemaal vinden ze een gouden mandje.

En elke keer komt er toch het “afscheid”, de verhuizing naar hun gouden mandje… meerdere tranen zijn er over mijn wangen gelopen.

En toch blijf ik het doen, waarom? Ja omdat ik degene ben die ze helpt met de eerste stappen hier in Nederland, in een huiskamer, in een vreemde omgeving hun steunen, ik degene ben die ze een kans geeft om een gouden mandje te vinden!
En natuurlijk wat je er allemaal voor terug krijgt is magisch!

Overweeg je om een hond te adopteren? Neem gerust contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar een goede match.

Zelf ook interesse om gastgezin te worden dan kan je ook contact opnemen met mij.


Luna is geadopteerd door ons!
Van gastgezin naar gouden mandje!

Na zoveel Roemeentjes toch deze knapperd niet kunnen weerstaan.
Luna was vanaf de eerste minuut hier op haar plek en had zelf al besloten nooit meer weg te gaan!
De klik met onze roedel en haar is bizar mooi!

_dsc0069-1 _dsc0193-1