OVER WALK&CARE

OVER WALK&CARE

De services en kwaliteiten

Walk&Care is een professioneel bedrijf dat tegen betaalbare prijzen kwaliteit en geruststelling levert.

Ruime ervaring

Walk&Care beschikt over ruime ervaring, waardoor ik gewend ben met alle soorten dieren, karakters, ziektes en gedragsafwijkingen om te gaan en goed kan handelen, ook in eventuele onverwachte (nood)situaties.

_DSC0333-71

Veiligheid: Sleutelsysteem

U laat mij in uw huis en persoonlijke omgeving. Dat is niet niks en dus ga ik daar zorgvuldig mee om. Daarnaast werk ik met een eigen sleutelsysteem, waardoor ik weet welke sleutel van u is, maar uw sleutel voor een ander anoniem over straat gaat.


Mijn werkwijze

Kennismaking

Voordat u op vakantie gaat, komt Walk&Care bij u thuis langs om u en uw dieren te leren kennen. Op die manier ziet u hoe Walk&Care met uw dieren omgaat en hoe uw dieren daar op reageren. Deze kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Opstellen persoonlijk verzorgschema en contract

Iedereen heeft zijn eigen gewoontes en manieren; Walk&Care respecteert dat en daarom wordt altijd in samenwerking met u een persoonlijk verzorgschema opgesteld en alle gewoontes doorgenomen. Walk&Care maakt op basis van het verzorgschema een contract dat zowel door mij als door u wordt ondertekend, waardoor er voor beide partijen duidelijkheid is en alle afspraken vastliggen. De algemene voorwaarden van Walk&Care zijn hierop van toepassing.

Uw vakantie

Vlak voor uw vertrek neem ik nog even contact met u op om alles nog een laatste keer te controleren. Tijdens uw vakantie kunt u persoonlijk op de hoogte worden gehouden middels e-mail, telefoontjes, sms of What’s app. Volg Walk&Care ook op Twitter en Facebook! Daar zet ik dagelijks leuke verhalen, ervaringen en foto’s van alle dieren op, tenzij u dat liever niet heeft.

Na terugkomst

Het is belangrijk dat u goed thuis komt. Maar ik wil vooral weten dát u thuis bent gekomen. Soms hebben vliegtuigen vertraging of krijgt u pech met de auto. Het zou vervelend zijn als uw dier onnodig lang alleen blijft. Daarom neem ik altijd even op de dag van thuiskomst contact met u op. Dan kan ik u ook persoonlijk vertellen hoe alles bij u thuis verlopen is en om te vragen of u tevreden bent.


Walk&Care is werkzaam in:

  • Oosterhout
  • Teteringen
  • Den Hout
  • Made
  • Oosteind

Sinds begin 2017 ben ik in bezit van het certificaat vakbekwaam(bewijs) van honden en katten.
Met het Vakbekwaamheidsbewijs honden en katten op zak, kun je aantonen dat je voldoet aan het ‘Besluit Houders van Dieren’. Het halen van dit bewijs is vanaf juli 2014 verplicht voor iedereen die bedrijfsmatig met deze dieren werkt.