Hondenuitlaatservice

Maandag, dinsdag en donderdag kunt u gebruik maken van de hondenuitlaatservice. Hierbij haal ik uw honden met de speciaal ingerichte bus op om ze heerlijk te laten rennen en spelen op onze veilige omheinde speelweide van 1 hectare!

Met de uitlaatservice wordt uw hond aan het einde van de ochtend van 11:00 tot 12:00 gedurende 45 – 60 min in groepsverband los ( op omheinde terrein) uitgelaten. Bij terugkomst wordt de hond afgedroogd ( eigen handdoek klaarleggen) en kan dan moe en voldaan lekker in z’n mand uitrusten.

De kosten:

12 euro per wandeling

2e en volgende hond van dezelfde eigenaar: 10% korting

Voeren en water

Moet uw hond na de wandeling gevoerd worden? Ik stem precies met u af wat uw hond moet krijgen en zorg ervoor dat hij niks tekort komt.

Vanzelfsprekend controleer ik altijd of uw hond over voldoende vers drinkwater beschikt.
Hier word niks extra’s voor gerekend.

Parasietenservice

Het is belangrijk dat uw hond goed behandeld wordt tegen vlooien, teken en wormen, zeker als u met uw hond bij een hondenschool traint, uw hond naar een pension gaat of als hij/zij deelneemt aan een hondenuitlaatservice.

Tegen een kleine vergoeding van € 4,95 per maand + de kosten voor het product neem ik alle zorgen voor u uit handen. Walk&Care behandelt uw hond maandelijks tegen vlooien en teken en 4 keer per jaar tegen wormen. Of een behandeling naar wens.

Ik houd in de administratie nauwkeurig bij wanneer uw hond aan de beurt is en behandelhem/haar bij terugkomst van een uitlaatbeurt.